4-ТА СЕДМИЦА В ЗОНАТА – ПОНЕДЕЛНИК

на

Здравейте, приятели!
Вече четвърта седмица споделям с Вас пълното меню, ден по ден от моя нов начин на живот – Зоната!
За много от Вас сигурно вече е ясна идеята на Зоната, а за много пък е пълна Индия. Ако обаче се впечатлявате от резултатите, които постигам и искате да ме последвате е хубаво да започнете от самото начало. Ето тук ще откриете много подробности и описания за Зоната!
Сега ще отделя малко време на измервания, защото е понеделник. Понеделник е ден за измервания и резултати. Нищо, че този път ще липсват много снимки. Бях цял ден на работа,  а вечерта – на рожден ден на приятел. И не стига, че проявих каприз и отказах салатата на домакинята, нарязах си сама друга, ами и да снимам! Добре, че са ни близки приятели та не се обидиха. Всъщност днес за първи път употребих и метода „на око“, което може всеки да постигне като поживее две – три седмици в Зоната. Повече за методите на хранене в Зоната, можете да прочетете ето тук.
И така! Резултатите в понеделник са следните: тегло 73,300 кг или 2,700 кг по-малко от първия ми ден в Зоната. От всички обиколки най-бавно явно намалява при мен обиколката на корема. Само с 2 см. Обиколката на бедрото е също по-малка с 2 см, но обиколката на ханша е намаляла с цели 4 см. Гръдната обиколка е намаляла с 3 см. Нямам представа тези резултати дали са добри, но си имам едни къси дънкови панталони за проба. Тях бях купила преди около 5 години. Размерът е 36 и тогава се чудех как може немските дрехи да са толкова уголемени. тези панталони ми бяха големи и широки. Преди да започна да се храня по зоната ги измерих и успях да ги обуя само до средата на бедрото. Днес обаче успях да ги обуя, но не и да ги закопчая. Горе-долу такава е промяната до момента! Ще продължа да Ви държа в течение на моя живот в Зоната.
А Вие не спирайте да ми пишете! Ще помогна на всеки осмелил се да влезе в Зоната! А първите ми последователи, споделиха вече и първите си резултати с мен!
Бъдете здрави и се радвайте на вкусна и здравословна храна!

ЗАКУСКА В ПОНЕДЕЛНИК
Днес за първи път пробвах един хляб, който купих от немски магазин. Протеинов хляб. В него има наличие и на ленено семе – така, че по етикет имах 35 гр от този хляб 1БПВМ
35 гр протеинов хляб с ленено семе 1БПВМ
25 гр пилешко филе 1БП
220 гр кисело мляко 1БПВ
14 гр овесени ядки 1БВ
50 гр круша 1/2 БВ
120 гр краставица 1/4 БВ
60 гр домат 1/4 БВ
34 гр авокадо 2 БМ
ОБЯД В ПОНЕДЕЛНИК
Обядът ми беше приготвен от неделя вечерта и прибран в кутия, защото бях на работа.
Познатото Ви тиганче с карфиол, нахут и домати. Рецептата съм описала подробно ето тук. 3БПВМ
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА В ПОНЕДЕЛНИК
1 парче кезекухен 1БПВМ – рецептата ще прочетете ето тук
ВЕЧЕРЯ В ПОНЕДЕЛНИК
Вечерята беше празнична и определена по метода на око. Обединих блоковете за вечеря и похапване преди сън, защото гостуването ми продължи около 5 часа.
240   гр краставица 1/2 БВ
120  гр домат 1/2 БВ
360 гр бяло вино 3БВ
10 гр диня – само за проба и не съм я броила
112 гр пуешки шишчета, печени на скарата 4БП
24 фъстъка – 4БМ
И понеже снимките са много малко в този хубав понеделник, ще Ви запозная с приказния замък станал и емблема на Уолт Дисни.

Замъкът Нойшванщайн се намира в Бавария и е на самата граница на Германия с Австрия. 
Достъпен е само пеша и като паркираш колата далеч се събират около 3 км в посока. Ние го посетихме в празничен за Германия ден и беше пълно с туристи от свят. Чуваше се и много българска реч. 
Замъкът си съседничи с още няколко такива красиви замъци.
Споделям с Вас едно мое преживяване в снимки! 
Пожелавам на всички Вас да имате възможност да посетите приказния замък!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s