За Ухае на…

Петя Аргирова

Кулинарен автор и ентусиаст в сладкарството

Здравейте!

Казвам се Петя. Родена съм в София, но от 12+ години живея в Германия. Семейна съм от 30+ години, имам две прекрасни дъщери и трима невероятни внуци. Те живеят далече от нас, затова преди близо 10 години започнах кулинарния блог „Ухае на…“

Много искам да споделя с всички вас уханието на ястията, които приготвям. В моите рецепти е събран 25-годишният ми опит на домакиня, наученото от велики български домакини, като моите майка и свекърва, ястия от различни европейски страни, изпробвани по време на моите пътувания като спортистка или научени сега тук, в Германия.

Искрено се надявам, че моите рецепти са ви от полза! С много любов и внимание снимам всяка стъпка от направата им и добавям подробни описания, за да може дори съвсем начинаещ любител-кулинар да се справи с тях.

През всичките тези години на писане и снимане на рецепти, отговаряне на всеки въпрос и коментар и успешно завършване на множество кулинарни курсове в Германия, най-сетне през 2021 г. се престраших да издам и кулинарна книга с любимите на нашето семейство традиционни български рецепти: „Ухае на… България“. Голямо вълнение за мен!

Готварска книга Ухае на... България на Петя Аргирова с традиционни български рецепти за всеки дом.  Подарък за всеки българин в родината и в чужбина.
Виж книгата

Освен чрез книгата и блога, с огромна мотивация споделям своя опит и в различни онлайн и присъствени курсове. Всеки е добре дошъл!

С течение на годините моето кулинарно начинание се развива все повече и повече! Вече от няколко години с много любов създавам различни захарни украси и торти за специални случаи – коя от коя по-интересна и уникална!

Ще се радвам, ако споделите снимка сготвеното по моите рецепти във Facebook групата „Обичам да готвя“. Там можете и да следите какво си готвим и похапваме ние вкъщи!

Харесвате ли тази снимка с мен, както и двете на началната страница? И аз! Техен автор е Тихомир Илиев.

Последвайте ме в Инстаграм!

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: