Захарeн комплект за декорация на торти – Baby Boss

Тук ще можете да се запознаете с моделите на фигурките, които правя и при нужда да поръчате.

Нужно е да знаете, че след поръчка се прави фигурката изцяло на ръка и има нужда от период на изсъхване. Така, че е хубаво да се предвидят две седмици за изпълнение на поръчката и две седмици за доставка, в зависимост от държавата.

Доставките за България и други държави в Европейски съюз отнемат до две седмици, а за Германия от три до пет дни, след перода за изработка.

Фигурките изработвам аз и изцяло на ръка от моделираща захарна паста, като подсилвам с тайлоза и използвам дървени шишчета за стабилност.

Фигурките съхнат на стайна температура и не е нужно да се съхраняват в хладилник.

Те са подходящи за декорация на торти, покрити с фондан или измазани с маслен крем и ганаш. Не са подходящи за торти, измазани със сметана или основен сладкарски крем (кремове на основата на прясно мляко). Съхраняването им в хладилник с конденз може да ги разтопи. Захарта се разтопява от вода и други течности.

Добре съхранени фигурките и на стайна темепература могат да останат като сувенир за дълго време.

Комплектът Baby Boss включва подсилена с фондан снимка на Baby Boss, логото на Baby Boss с име по Ваше желание, шише от фондан, биберон от фондан и цифра по Ваш избор от фондан. Бисквитките не са включени в комплекта.

Цената на комплект е 30 евро, без включена доставка.

Време за изработване 2 седмици.

Време за доставка, след изработването 2 седмици.

Поръчайте комплект Baby Boss с доставка за България

Заплащайки с PayPal, времето за изработка започва да тече веднага и моля да уточните адрес за получаването. Доставките за България са с Еконт и услугата за доставяне се заплащат при получаването в офис на Еконт, зададен от Вас при поръчката. Не пропускайте да добавите мобилен телефон. Цената за доставка е като за България.

30,00 €

Поръчайте комплект Baby Boss с доставка за Германия

Заплащайки с PayPal, времето за изработка започва да тече веднага и моля да уточните адрес за получаването. Доставката е с Deutsche Post и с номер за проследяване. Доставките за Германия са на стойност 7,50 €.

37,50 €

Поръчайте комплект Baby Boss с доставка за държави в Европейски съюз, без България и Германия

Заплащайки с PayPal, времето за изработка започва да тече веднага и моля да уточните адрес за получаването. Доставката е с Deutsche Post без номер за проследяване и моля да напишете адрес за получаване. Доставките за държави в Европейски съюз и без номер за проследяване са на стойност 11,00 €.

41,00 €

Поръчайте комплект Baby Boss с доставка за държави в Европeейски съюз, без България и Германия

Заплащайки с PayPal, времето за изработка започва да тече веднага и моля да уточните адрес за получаването. Доставката е с Deutsche Post с номер за проследяване и моля да напишете адрес за получаване. Доставките за държави в Европейски съюз и с номер за проследяване са на стойност 15,00 €.

45,00 €

За поръчки извън Европейски съюз моля да се свържете с мен на petjaargirov@web.de

Поръчки могат да се правят и в моя онлайн магазин в ETSY

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d блогъра харесват това: