Това съм аз!

Ами…, здравейте!
Престраших се най-после и днес пиша първата си публикация.
Ще се опитам с малко думи да се представя.
Казвам се Петя. Родена съм в София, но от 12+ години живея в Германия. Семейна съм от 30+ години, имам две прекрасни дъщери и трима невероятни внуци. За съжаление аз и съпругът ми се налага да живеем на 2000 км разстояние от тях – от най-голямото ни богатство.
Но пък идването ни тук ми преобърна живота на 360 градуса. Тук най-после разбрах, че хобито ми е да готвя. Това е нещото, което през целия си живот съм правила винаги с любов, желание и по всяко време.
По стечение на обстоятелствата професията ми винаги е била нещо коренно различно от кулинарията. Първо беше спортът, после дойде модата, работа в ресторанти и хотели, докато си стъпвахме на краката в Германия.
Много искам да споделя с всички вас уханието на ястията, които аз приготвям. В моите рецепти е събран 25 годишният ми опит на домакиня, ястия от различни европейски страни, пробвани по време на моите пътувания като спортистка и опита ми сега – тук в Германия. Всички тези ухания са събрани в моят личен рецептурник.
Рецептурник, който никога не е бил описан. Досега само съм започвала различни тетрадки и тефтери, но никога не съм ги завършвала. Надявам се сега да успея вече да ги сортирам и опиша. Надявам се, също така те да бъдат полезни и на моите дъщери, които също имат свои семейства и сега започват да трупат опит като готвачки. Надявам се да помогнат и на всички вас, които по някакъв начин сте достигнали до моя Блог.
Да запретваме ръкави и да се забавляваме в кухнята!

Вашият коментар

Create a website or blog at WordPress.com