БЛАГОДАРЯ!

Здравейте, приятели!
Честит празник! Честит ден на славянската писменост!
Избрах точно днешния 24-ти май, за да изкажа своята огромна благодарност към всички Вас – моите верни читатели!
Благодаря Ви от все сърце, че отделихте от свободното си време, за да преодолеете регистрациите в Блоговодител и да дадете своя глас за Ухае на…! Благодаря, че продължавате да ми се доверявате в избора на рецепта! За мен е огромна чест! 
БЛАГОДАРЯ!
С Вашите гласове Ухае на…спечели наградата на публиката в категорията „Жител на света“! Благодарение на Вашите гласове Ухае на…се отличи измежду толкова много български кулинарни блогове. 
Гордея се много! 
Гордея се, защото съм далеч от милата Родина, но чрез Ухае на…аз оставам свързана с красивата България! Благодарение на Ухае на…аз съхранявам своя роден език, азбука и традиции в приготвянето на храна.
Гордея се, че имам възможност в Ухае на…да пиша на кирилица, да се изразявам на български език, да издирвам, приготвям, снимам и описвам надълго и нашироко забравени български национални ястия, чиито подробни рецепти искам да предам на поколенията. Да ги предам, за да не се загубим като нация!
Знаете колко много от нас живеят извън Родината! Знаете колко много от нас нямат възможност да приготвят националната кухня, защото са родени и израснали извън България! Знаете колко много български деца посещават училища, в които не се преподава български език и забравят постепенно българския език!
Апелирам всички Вас, приятели – пишете на кирилица, говорете на български език в домовете си и предавайте това богатство на децата си! Гответе българска кухня и предайте рецептите на децата си! Това е нашето богаство! Българската кухня е здравословна, полезна и много цветна!
Обичам Ви и ще продължавам да готвя, снимам и пиша! Вашите коментари са много Важни за мен, а попълването на нашата анкета ми показва, какво съм пропуснала, какво искате още да прочетете и в каква посока да продължавам!
Ще отговарям винаги на Ваши въпроси и в лични съобщения, и в страницата на Ухае на…във Фейсбук, и в моята кулинарна група Обичам да готвя във Фейсбук!
Бъдете здрави, обичани, позитивни, щастливи и много, много се забавлявайте в кухнята с приготвянето на вкусна храна за любите хора!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: